A járványhelyzet miatt szállodánkat igyekszünk a lehető legrugalmasabban üzemeltetni, így döntöttünk amellett, hogy a lemondási és fizetési feltételeket rugalmasabban kezeljük. 

Tudjuk, hogy az előre tervezés most nem egyszerű, ezért minden eddiginél jobban segítjük döntéshozatalát az új lemondási és fizetési feltételeinkkel.

 

 

Standard lemondási feltételek:

A szálloda írásos visszaigazolásával a foglalás kötelező érvényű. Lemondás vagy idő előtti elutazás esetén a szálloda fenntartja magának a jogot a kötbér felszámolására. Amennyiben az érkezés vagy az elutazás dátuma nem egyezik a visszaigazolásban megadottakkal, a szálloda jogosult a kötbér felszámolására. 

A foglalás ingyenesen lemondható 14 nappal érkezés előttig.

14 napon belüli lemondás esetén a kötbér mértéke a teljes összeg 40%-a.

Az érkezéshez képest 7-2 napon belüli lemondás esetén a kötbér mértéke a teljes összeg 70%-a.

Az érkezés napja előtt 1-2 nappal történő lemondás, vagy nem megjelenés esetén a kötbér a teljes összeg 90%-a.

Fizetési feltételek:

40% előleg fizetendő 14 nappal érkezés előttig, fennmaradó összeg fizetése a helyszínen. (Last minute foglalás esetén, ha az érkezési nap 5 napon belül van, akkor nincs szükség előlegre, a teljes összeg a helyszínen fizetendő!)

 

Vissza nem térítendő lemondási feltételek:

A foglalás nem lemondható és nem módosítható. A kötbér minden esetben a végösszeg 100%-a. (Kivétel: lásd alább a speciális esetekben.)

Fizetési feltételek:

A végösszeg 100%-a 10 munkanapon belül előre fizetendő.

 

Speciális esetek: 

Amennyiben az utazás a járványhelyzet miatt ellehetlenül (határzár, tesztkötelezettség, kijárási tilalom lép életbe) úgy az egyébként kötbérköteles lemondás helyett lehetőség van a befizetett összegről utalványt kérni vagy a foglalást későbbi időszakra módosítani.